Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Въпрос към адмистраторите 
Автор Съобщение
Пътешественик
Аватар

Регистриран на: 23 Юни 2014 11:29
Мнения: 85
Мнение Въпрос към адмистраторите
Отдавна съм се отказал да пиша (видях до колко има полза), но бях пренасочен от "новият" Администратор (или вторият) да съм напишел тук каквото ме вълнува.

Като начало става дума за няколко въпроса.

1. Евентите- Не може в една игра която уж е безплатна а се ползват доста платени опции да не се обявяват евенти предварително.
1.1 Не може да се обяви евент и малко по-късно, някой се обади че нещо не му харесва и евента се довършва от и до където е стигнал и довиждане-бяхте лоши.
Адмистрацията има достатъчно инструментарий който не се ползва-банове, вериги.. Защо да страдат 50-човека поне заради 2-3 ма които си ги знаем че мърморят за всичко - нямат злато, нямат предмето, нямат гилд, нямат приятели да им помагат.... то е ясно защо нямат

2. Не може Wiki да седи 3 години полупразно. ПОловината знаят англиски, други руски...трети научиха полски. Не е ли по-лесно да се отвори Wiki и да се погледне на БГ. Никой не е длъжен да се учи на език който не разбира за да може да види указанията кое от къде и защо. то си е като инструкция по експлоатация за някакъв продукт.

3. Преди мноооого много време Наспамих в системата за плащане че видите ли нямаме АДминистратор в Играта. Появи се Икара. Изключително и много и Благодаря за положените до сега усилия и "загубеното време". Но правилно ли е да се тупне един "чиляк" там в офиса да отговаря за проекта и с това да се привърши развитието.
Поляците развиват сами Играта. Какво остава за БГ фирмата която поддържа играта --> РЕКЛАМА. Опитах се да кажа на "Новия" онзи ден като се появи че 1-2 други игри не се е пропускал празник бил той български или чужд който се празнува в България..... Пратиха ме да паса с думите "Това са различни проекти". Колко по различни да са. Офиса е един, Кабинета на шефа е един, кабинетите на персонала са няколко, всички се познават и като не върви всеки знае къде да отиде ако иска да направи нещо.....
Играем в БГ сървъра с хъс, желание и донякъде с инат, защото това си е НАШИЯТ СЪРВЪР. Плащаме достатъчно за този етап. Лично аз съм дал за 3 години доста пари-за да се развия, за да ми е по лесно, за да ми е кеф да играя както искам... Не мие жал нито за една минута или стотинка профукани в играта.
Това обаче не означава че трябвад а си мълчим като Мушнати гайди когато нещо не ни харесва.

НАй-малко като стари кадри в играта може да ни се обърне внимание какво говорим. Много злоба и негатив се натрупва когато не те бръснат за джанка слива :) Не може да очаква АДминистрацията на проекта да и се помага от страна на играчите ако не се вслуша в техните мнения - на всички дори и на най-глупавите :)) Хубаво е да се обясни като на бели хора защо няма реклама, защо не може да стане това и онова, защо има само 1 админ който се старае и още един който влезе последно преди няколко дена и се опита да се направи на строг.... Че на кой му пука Той е една картинка която може да те банне. Това отдавна не притеснява много хората в Сървъра. Вече някои рискуват даже да бъдат наказани с вериги и да не могат да ходят по босове и да си правят задачите само и само да си кажат мнението-кой по-сдържано, кой не...

Мисля че е време да се отдел повече Внимание на Проекта. Не да има един администратор който да изнемогва под тежестта на Искания на играчи, Безхаберие на висшестоящи по отношение на Проекта и т.н.

П.п. Писал съм без да проверявам за стилистични и граматичски грешки :). Написаното го мислят много хора, ще ме разберат какво съм искал да кажа.


06 Мар 2017 21:47
Аватар

Регистриран на: 01 Сеп 2016 19:54
Мнения: 3
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Така е Емо много си прав... :( :lol:

_________________
ГЛУПАКЪТ ИМА ГОЛЯМО ПРЕДИМСТВО КЪМ ОБРАЗОВАНИЯ ЧОВЕК: ТОЙ ВИНАГИ Е
ДОВОЛЕН ОТ СЕБЕ СИ...


06 Мар 2017 21:57

Регистриран на: 24 Дек 2014 22:20
Мнения: 5
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
напълноп съм съгласен с човека преди мен,и за евенти и за празници и за вси4ко което е показал като категори и неща които не са доизмислени или нарочно някак не им се обръща внимание .. за наказания и т.н. не съм точно компетентен кога и как се налагат ,но съм свидетел чер за някой важат , а за др биват "пропсунато да се види ",както и да е ,идеята е ,че се играе с все повече желание,даваме най-скъпото -времето си и труда си -под формата на пари с които купуваме платина ,и може все пак да бъде адекватно отговорено на всичко това ... надяваме се в най-скоро време да има все пак РЕЗУЛТАТИ !!!! БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!


06 Мар 2017 23:09

Регистриран на: 25 Юни 2014 12:30
Мнения: 9
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Напълно съгласна съм и подкрепям! Играта е чудесна, но точно тия проблеми изнервят играчите и водят до ненужни конфликти, които не са в ничия полза ;) .


07 Мар 2017 08:15

Регистриран на: 29 Дек 2016 19:41
Мнения: 1
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Съгласен съм !


07 Мар 2017 08:17
Пътешественик

Регистриран на: 05 Юли 2015 23:58
Мнения: 42
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Съгласен съм ! :)


07 Мар 2017 08:28
Герой
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2013 14:13
Мнения: 468
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Нов администратор няма да има, втори също. Проекта е малък и колегите ми, когато могат ми помагат.
Поех играта не като задължение, а защото видях, че нещата не тръгват, че нещо неправилно се случва.
За жалост колегите не се избиват за игра с лайф съпорт, не е чудно защо...
Всички останали игри са с автоматични ивенти - наглася ти го някой и кервана си върви, но тук е различно.
Трябва да се влиза, да се пуска, да се измисля, защото няма готови ивенти - освен конниците (и то отново минаваш и във всяка локация слагаш босовете и поставяш всяко едно НПЦ), сандъците и великденските яйца (и сега последно за 14-ти февруари), всичко останало е плод на нечия фантазия.

Постоянно сравнявате с Полша - ами моля кажете ми там колко често имат такива ивенти с босове с дроп? Колко често имат двоен опит?

И аз съм човек и ще се ядoсвам. Не ми е приятно почивните си дни аз да ги прекарвам в работа, вместо да почивам - но се опитвам. И от там - вместо да се предложи ивент има само и единствено - ама то това е гадно, тъпо, не става. Това е хейт, а не градивна критика. Значи някой като Изи и Гери ( и други) може да седне и да измисли нещо, а другите не?

За вики - не смогвам. wiki използва собствен код, който понякога ми отнема повече време да наглася. Когато мога, качвам и правя. Винаги съм казвала, че приемам помощ - ако е било толкова голям проблем липсата на някоя информация, можеше да се качи на първо време и във форума.

И Рагнарок - В немексия не администраторите лично седят и пускат ивентите и е нормално да ти се каже, че това са различни проекти. Също така не смятам, че трябва да се обявяват предварително ивентите изненада. Турнирите да, но изненадите - не. И няма да ги обявявам, защото винаги има вариант да не успея да се логна.

А модераторите не могат да ми помогнат в този случай, защото са играчи - те са пристрастни, ще има - ама той/тя това го направи заради нея си, ама той/тя еди какво си, ама модераторите си нагласят сами дропа (нищо, че това няма как да се направи, но "ходи доказвай, че нямаш сестра")

Относно рекламата: защо мислите, че не искам да има реклама? Казват ми - не може, няма канал и т.н.
Относно колегата - той влиза, когато на мен това цялото нещо ми дойде в повече. Когато имам прекалено много работа по другите си проекти, когато съм отпуска и не смогвам и най-вече, когато е опасно за вас аз да влизам, защото тогава не съм склонна на компромиси.

И само моля да ми уточните кой български празник е бил пропуснат, защото помолих TaernWD да влезе и да пусне босчета за празника и то вечерта, когато повечето ще са в играта. Или може би защото са били малко? Или може би защото липсваше украсата с полските знамена, които бяха направени за футболното първенство?
И междудругото - това да няма ивенти през ден не означава, че някой не си върши работата, а че е време да разберете и да започнете да оценявате и 5-те акви без инстанция, защото всеки свиква на хубавото и като няма 5 страници с босове - админите са виновни.

Извинявам се, ако поста ми е прекалено личен, но когато аз съм "виновна" ще е точно такъв.


07 Мар 2017 10:04

Регистриран на: 13 Яну 2016 21:43
Мнения: 4
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Емо си е напълно прав!!!


07 Мар 2017 12:17
Новобранец
Аватар

Регистриран на: 18 Ное 2014 15:55
Мнения: 11
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Стига сте ревали и не бъдете неблагодарни пиша тук защото мога да кажа това което мисля и хич не ми пука за мнението ви .Защо толкова много сте се вглабили в евенти и дроп вдигнахте нива облякохте се продавате всичко за платина .А забравяте най важното и вие сте били малки нива и вие сте искали помощ но тогава всеки помагаше а сега всеки се прави на голям и никой не помага.Не обвинявайте Икара жената се опитва да угоди на всички ама ние българите нали сме си егоисти мислим само за нас .Играйте забавлявайте се нали за това е тази игра.Бъдете благодарни за това което ви се дава.НАЙ ЛЕСНО Е ДА СЕ КРИТИКУВА АМА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ .Никой Админ не е правил толкова неща за тази игра както Икара замислете се . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


07 Мар 2017 12:25

Регистриран на: 13 Яну 2016 21:43
Мнения: 4
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Sellen добре че беше ти да вдигнем нива и да се облечем а относно итемите сигурно ти ги подаряваш за една усмивка :lol:


07 Мар 2017 12:39
Пътешественик
Аватар

Регистриран на: 23 Юни 2014 11:29
Мнения: 85
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Нападам Фирмата не Админа. Като модератор Ти би трябвало да си по-безпристрастна в такива моменти и да четеш без да влагаш лично настроение в Буквите. В духа наказаното от теб- Дигнал съм 136 ниво без 2 милиона, вложил съм над 5 хиляди лева за 3 години, Създали сме съюз и го развиваме малко по малко (което не може да се каже за твоя), Когато бяхме малки нива НЯМАШЕ от кой да искаме помощ и сме се оправяли кой как може понеже нямаше администратор. Ика се появи след като пуснах мисля 1 тема в форума и им писна да ми четат словоизлиянията в плащания понеже нямаше кой да погледне форума.
Да никой Администратор не е направил толкова за играта, няма друг адмистратор. Не съм недоволен или неблагодарен, Искам от фирмата не от админа да си погледне проекта. НАй-малкото че Икара няма правомощията да тупне една хубава реклама някъде където ще се вижда. Не е нормално един човек да бъде 24 часа ОН, не е нормално да няма кой да го замести, Не е нормално да му се каже на пришълеца за 1 час нещо и той да те отсвири да одиш да пишеш във форума след като си му го казал лично (най-малкото може да си го копира някъде като бележка), Не е нормално една хубава игра да не се развива, което пък става за игри като ЛЕйди популар и редица други...
Ама хайде изпишете се да отговоря на куп


07 Мар 2017 12:40
Аватар

Регистриран на: 20 Дек 2014 19:36
Мнения: 6
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Sellen написа:
Стига сте ревали и не бъдете неблагодарни пиша тук защото мога да кажа това което мисля и хич не ми пука за мнението ви .Защо толкова много сте се вглабили в евенти и дроп вдигнахте нива облякохте се продавате всичко за платина .А забравяте най важното и вие сте били малки нива и вие сте искали помощ но тогава всеки помагаше а сега всеки се прави на голям и никой не помага.Не обвинявайте Икара жената се опитва да угоди на всички ама ние българите нали сме си егоисти мислим само за нас .Играйте забавлявайте се нали за това е тази игра.Бъдете благодарни за това което ви се дава.НАЙ ЛЕСНО Е ДА СЕ КРИТИКУВА АМА СЕ ЗАМИСЛЕТЕ .Никой Админ не е правил толкова неща за тази игра както Икара замислете се . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:


Здравейте,
от моята наблюдателница проблемите на играчите не идват от това колко често се пускат босове, опит и по колко. Мисля, че говоря от името на по-старите играчи като казвам, че и на малкото сме доволни като знаем колко време отнема да влезнеш на Адмирал примерно и колко време ни е отнемало преди, когато още сме "прохождали" да влезнем на Касъл, на Валдарог да не говорим за стотиците пиячка дето сме харчили да си избираме локация на леден. Та да стигнем до проблема - той е много простичък - искаме, когато има някакво събитие в играта и някой се размрънка, че нещо не му харесва да бъде "изгонен" докато останалите, които са доволни (и те са повече от недоволните) си направят удоволствието да напляскат това дето е сложено извън локация. Никой не иска Ика да стои 24/7 да пуска босове, никой не иска да има двоен опит всяка събота и неделя примерно (не и от старите играчи), това с мрънкането е навик на посредствените играчи, които чакат всичко на готово. Ние не искаме всичко на готово, ние не чакаме само евенти, за да набием някой бос, не искаме да пречим на Администрация, проект и т.н. И сами можем да влезем, и сами можем да изкараме с много бой, но нека тези, които ги мързи да се научат как се влиза на някой бос и само знаят да "оплюват" бъдат отсранявани в името на удоволствието на тези, които сме поканили не един и двама играчи,тези, които сме вкарали не лев и два в играта, и тези които сме прекарали не час или два в опит да достигнем до някои бос.


07 Мар 2017 12:40
Герой
Аватар

Регистриран на: 26 Ное 2013 14:13
Мнения: 468
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Не се появих тук, защото някой някъде е писал. А защото Капитан имаше страшно много работа по друг свой проект (след като ЗаТаерн престана да се занимава с играта) и сподели, че има да допреведе нещо. Предложих да помогна, тъй като работих по преводите за Таерн още през 2013г. След това случайно се загледах в информация за турнири, разпитвах поляците кое как и започнах да влизам по-често и по-често.
Пак казвам - ивенти изненада няма да се оповестяват. Каква изненада ще е, ако знаете за нея?
Ивенти които са със състезателен елемент ВИНАГИ са били посочвани.
Причината да искам да си взема почивка от играта няма нищо общо с ивентите и дори не знам защо се слага на въпрос. Смятам, че доста търпях и все още търпя изпълненията на някои лица и успявам да надрасна момента, в който си "бия шута" от ивента и го зарязвам и то благодарение, на участниците в тази тема, които казват, че точно това не правя.
Тъжното е, че в опита си да нападнете фирмата нападате пряко мен. Ок, част съм от фирмата, ще си покрия грешките, ще се опитам да ги поправяв доколкото мога.
С всички средства съм се опитвала да извлека най-доброто, което може като поддръжка на играта, но понякога не става.
Нападките ви един към друг не искам да ги коментирам.
Хората, които имат правомощията да "тупнат" рекламата по техни съображения не го правят. И това не веднъж съм го казвала в лични разговори, но явно трябва да го напиша публично, за да ми се повярва.


07 Мар 2017 13:10
Новобранец

Регистриран на: 28 Мар 2014 11:01
Мнения: 11
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Интересна тема :)
Това, което предлага автора звучи много добре, спор няма! Аз в личен план бих се радвал играта да се очисти от определен тип хора, да има на кой да се размрънкам когато и за каквото ми дойде... Чудесно би било да има повече играчи, да се наказват само вечно недоволните хейтъри и технните женски аналози... и тук идва "но"-то :)
Нали и за наказание трябва да има някоя точка или тиренце от правилата с което накзаващия да се мотивира. Защото мисля, че всички ще се съгласим, че ако почнат да валят безпринципни наказания никой няма да се чувства комфортно.
Що се отнася до обръщението към ръководството на фирмата... аз лично не вярвам някой да седне да чете тук :)


07 Мар 2017 13:51
Новобранец

Регистриран на: 29 Яну 2016 14:08
Мнения: 11
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
От три години пишете, правите предложения, давате идеи. И още не сте разбрали, че Фирмата ще направи промени ако тя реши, а не защото вие пишете и плащате. Колкото са и възможностите и ресурсите, толкова промени ще направи.

Относно реалните пари, каквито и аз плащам, решението е едно : Когато срещу вложените пари не получаваш очаквания кеф, биеш шута на играта и започваш друга.


07 Мар 2017 14:44
Новобранец

Регистриран на: 17 Авг 2015 15:36
Мнения: 11
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Пълен цирк и празни приказки.:)Кой колко бил плащал и какви евенти имало.Развитие нямало е как ше има бе??? На Лугус и Морана да сме ходили случайно ?Това от администрациятали зависи?По другите сървъри от 110 ги бият щом правите сравнения с тях :)


07 Мар 2017 15:11
Пътешественик
Аватар

Регистриран на: 23 Юни 2014 11:29
Мнения: 85
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Динков бъркаш развитие на играта с отношения между хората. Господин Василев :) за разлика от Вас все още има хора които се интересуват от продукта който ползват в свободното си време за да извличат някакво удоволствие от прекараното време пред компютъра с приятели далечни и близки, нещо което изглежда не разбирате до край. Да перифразирам една крилата Ваша реплика- Нищо друго ли няма за биене та мамут, в Никаква друга игра ли няма та точно таерн... Оставям всичко друго на заден план понеже излизам от темата.

Малко история на играта

2008 година се открива студио във Вроцлав с персонал 3 ма души
2010 година Пускат таерн в Полша персонал 5 човека
2012 година Играта става глобална като се играе в полски, руски и интернационален сървър персонал 10 човека
2013 година ТАЕРН имат 500 хиляди играчи персонала вече е 14 човека
2015 година Играчите са 1 милион персонал 17 души
2016 решават че ще пускат по някое време през 2017 година Broken Ranks и персонала който е на работа във фирмата се увеличава на 20 човека

Малко история на БГ сървъра.

Пуска се на 29 януари 2014 година - персонал който се вижда и чувства че го има играта 0 човека.
2014-11-16 21:49:25 Имам въпрос! Кога ще има АДМИНИСТРАТОР..... Ще спестя подробностите за да не бъда обвинен в изнасяне на диалог между мен и администрацията на проекта в публичното пространство.
Малко по късно същата година вече имаме Админ който може да прочетем в чатовете. Тя започва да се опитва да угажда на всички и да ни радва... Малко хора разбират защо се прави това и какво струва като време и нерви.
7 Март 2017 Персонала на играта в България 1 човек.
7 Март 2017 все още освен 1-2 вяли реклами някъде които аз лично не съм забелязал кога и къде са пуснати макар че търсих все още XS не е пуснала реклама която да събере нови хора носещи свежи приходи в играта.

Какво точно не можем да направим в България, след като се предоставя даден продукт готов, развит само с изискването да се превежда. Колко струва рекламата и толкова ли не сме изплатили един банер някъде, Малко реклама по ради (за телевизия и не говоря).... Начини да популяризираш много.
7 Март 2017 TAERN.BG - активни играчи под 80 и то на празници.

Използвани материали
http://whitemoon.com/
http://www.whitemoon.com/broken-ranks/


07 Мар 2017 19:00
Новобранец

Регистриран на: 29 Яну 2016 14:08
Мнения: 11
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Всички разбаха, че Майката иска да стане админ на мястото на Икара.

Голям рев, голямо чудо.


07 Мар 2017 19:04
Пътешественик
Аватар

Регистриран на: 23 Юни 2014 11:29
Мнения: 85
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
Vasilev64 написа:
Всички разбаха, че Майката иска да стане админ на мястото на Икара.

Голям рев, голямо чудо.


Нищо друго ли не успя да измислиш, че почваш да злобееш? :)


07 Мар 2017 19:16
Аватар

Регистриран на: 02 Апр 2015 11:11
Мнения: 5
Мнение Re: Въпрос към адмистраторите
аз също съм на мнение за много неща ... каквото и да говорят някой хора дето са си по близки аз съм на мнение че тук не се правят дори елементарни неща ... няма да задълбавам една камара неща ще кажа за пример сигурно най елементарното и логичното което се препокрива с някой казани неща до сега от други.... играта си има иконка новини ... значи представете си за какво неуважение иде реч от страна на администрацията тази иконка 1 път не е светнала или ай да не свети при новости а се пак новини по играта.... в която и игра да логнеш администрацията използва този раздел дали честит празник по случей еди си кво има еди си кво дали промяна нещо по играта дали опит дали евент най вече кога и колко часа и изобщо без да казвам нищо друго тва е предостатъчно за неуважението към потребителите... не може ние сичко да разбираме трябва да схванете и вие ... не може да логна и тъкмо съм снесъл злато за локация и по едно време босове пред каменак щукване или да логвам и да търча да питам този онзи кво има ти не знаеш ли ами не и някви пълните глупости дето вървят от уста на уста и да се светват самите потребители кой какво бил казал вчера онзи ден кво що щяло да има кой се бил завъртял какво казал.... хайде стига глупости моляви се ... има си раздел новини 3 март ли било и сичко останало там си муе мястото кога какво защо как честито и т.н. особено за евенти там тряя си пише предварително какво защо кога .... и събитията и всичко... така че си спестете веестелешоп приказките ама то форума ама то такоз ама то иначе... защото смятам че ние като потребители за достатъчно много неща влизаме в положенията особено тези които играят от както е игра и от година и половина 2 .... ще дам пример себе си... играя от 2 години 1 месец не съм пропускал премиум дори и да имам ангажименти да влизам не толкова редовно период без да слагам супер платината странично ... и като логна искам да си цъкна новини и да науча какви са били новостите какво предстои кога евет кога еди си какво а не сичко когат кефнало на някой си другите неща да ги разбирам след 1 час мега писанки с потребители и да се ровя в форуми се едно търся праисторическо глухарче и тва уйки за къв чеп сте го сложили като опция в самата игра в дясно докато си играеш като си стои недовършено


07 Мар 2017 19:45
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
cron